UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați felicită candidații admiși în Etapa I pentru alegerea făcută și vine în întâmpinarea acestora oferind suport prin deschiderea în Moldova a centrelor de preluare a documentelor originale. Centrele vor funcționa în perioada 22-24 iulie, conform precizărilor de mai jos:


Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați organizează până miercuri, 21 iulie, ora 16.30, înscrieri la ciclul III de studii universitare, Doctorat. Candidații pot opta pentru unul dintre cele 16 domenii de doctorat, care acoperă cele mai importante arii de cercetare din universitate, disponibile la adresa: https://www.admitere.ugal.ro/doctorat/domenii-de-studii-doctorat-2021.


La propunerea Facultății Știința și Ingineria Alimentelor, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va acorda doamnei Profesor univ. dr. ing. Gabriela Cătălina Rotaru titlul de Profesor Emerit. Doamna Profesor univ. dr. ing. Gabriela Cătălina Rotaru și-a desfășurat întreaga carieră profesională, cuprinzând 42 de ani de activitate, în Cetatea universitară gălățeană, căreia i-a consacrat toată energia și puterea sa de muncă.


Pentru cele 52 de programe de masterat, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi scoate la concurs anul acesta 862 de locuri la buget și 849 de locuri la taxă. În plus, la Facultatea Transfrontalieră sunt disponibile 380 de locuri pentru românii de pretutindeni. Admiterea la masterat se face diferenţiat, în funcţie de facultate: examen pe bază de dosar sau prin interviu, ponderat cu media de la licenţă.


ERACON 2021 (Erasmus Congress and Exhibition), cel mai important eveniment anual desfășurat sub egida Erasmus+, a avut loc anul acesta în Bulgaria, la Varna, fiind găzduit de University of Economics în perioada 5-9 iulie. Pe data de 6 iulie a fost organizat un târg de promovare a ofertelor educaționale a universităților participante, UDJG fiind reprezentată de către lect. dr. Rodica-Cristina Apostolatu de la Facultatea de Litere.


LIBERTY Galați sărbătorește 10 ani de Școală de Vară, primind 46 de studenți, din care 30 sunt de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. În următoarele 10 săptămâni, stagiarii vor fi angajați cu normă întreagă și vor lucra la proiecte cu aplicabilitate industrială directă pentru Combinat. Până acum, în toate cele 9 ediții finalizate au absolvit peste 300 de studenți, în marea majoritate de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Mulți dintre ei au rămas în echipa LIBERTY Galați.


O delegație a Universității „Angel Kanchev” din Ruse, Bulgaria a avut astăzi, 13 iulie 2021, o întâlnire cu conducerea Universității „Dunărea de Jos” din Galați pentru a pune bazele unui acord de colaborare. Din delegația bulgară au făcut parte Desislava Atanasova, prorector cu Internaționalizarea și Politici de Comunicare, Plamen Ivanov Daskalov, prorector cu Formarea Continuă și Coordonarea Dezvoltării și șef al Centrului de Formare Continuă, Juliana Popova, coordonator Comunicare Interinstituțională și Tanya Petkova Grozeva, Secretar Șef.


Anul acesta, pe 13 iulie, se împlinește un secol de la momentul la care a fost înființat, prin Decret Regal semnat de Regele Ferdinand I, organismul profesional CECCAR, numit inițial Corpul de Contabili Autorizați și Experți Contabili, în legea promovată de Grigore Trancu-Iași – ministrul muncii și ocrotirilor sociale la acea vreme. Cu această ocazie, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) – singurul organism abilitat în țara noastră pentru acordarea calificărilor profesionale de expert contabil și contabil autorizat – organizează și la Galați cea de-a XVII-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român.


În perioada 5 iulie - 20 iulie 2021 vă așteptăm la Concursul de Admitere 2021, organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Echipa de Admitere 2021 este pregătită pentru înscrierea candidaților și vă stă la dispoziție, oferind consiliere și informații necesare, astfel:


Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați, a organizat sâmbătă 10 iulie, în intervalul orar 19.00-21.00, pe Faleza Inferioară a Dunării, o acțiune de popularizare a ofertei educaționale. Cadre didactice și studenți voluntari de la organizațiile studențești au împărțit materiale promoționale celor interesați și au oferit informații despre perioada admiterii, numărul de locuri alocate facultăților, lista documentelor necesare înscrierii, criteriile de selecție a candidaților precum și alte informații utile pentru examenul de admitere din acest an.


Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email