UGAL

Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați anunţă rezultatul final al selecției de parteneri pentru proiectul "Primul student din familie - primul pas spre succesul profesional – Student-FAM”.


Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați anunţă rezultatul provizoriu al selecției de parteneri pentru proiectul "Primul student din familie - primul pas spre succesul profesional – Student-FAM”.


Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați anunță rezultatele etapei I de evaluare a dosarelor de candidatură și programarea candidaților la proba de interviu în cadrul procedurii de selecție și recrutare personal pentru proiectul „STEM for Inclusive Schools”, contract de finanțare nr. KA220-NW-23-30151162.


ANUNȚ SELECȚIE PARTENERI pentru proiectul cu titlul “Primul student din familie - primul pas spre succesul profesional – Student-FAM”

 


Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați anunță rezultatele finale ale procesului de recrutare și selecție în cadrul proiectului ”Partnership on Sustainable Agriculture and Mitigation to Climate Change”, contract de finanțare nr. TR2020/DG/01/A2-01/089.


Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați anunță programareai candidaților pentru interviul din etapa a 2-a de evaluare în cadrul procedurii de angajare personal pentru proiectul „Partnership on Sustainable Agriculture and Mitigation to Climate Change”, contract de finanțare nr. TR2020/DG/01/A2-01/089.


Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați anunță rezultatele etapei I de evaluare a dosarelor de candidatură în cadrul procedurii de selecție și recrutare personal pentru proiectul „Partnership on Sustainable Agriculture and Mitigation to Climate Change”, contract de finanțare nr. TR2020/DG/01/A2-01/089.


Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați anunță rezultatele finale ale procesului de recrutare și selecție în cadrul proiectului „Learning European Alliance for Digital, Environmental and Resilient Shipbuilding-LeaderSHIP”, contract de finanțare nr 101111595/9.06.2023.


Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați anunță rezultatele etapei I de evaluare a dosarelor de candidatură și programarea candidaților la proba de interviu în cadrul procedurii de selecție și recrutare personal pentru proiectul „STEM  for inclusive schools”, contract de finanțare KA220-NW-23-30-151162.


Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați anunță rezultatele etapei I de evaluare a dosarelor de candidatură și programarea candidaților la proba de interviu în cadrul procedurii de selecție și recrutare personal pentru proiectul „Learning European Alliance for Digital, Environmental and Resilient Shipbuilding-LeaderSHIP”, contract de finanțare nr 101111595/9.06.2023.


Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email