UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a participat, în perioada 21-23 mai 2021, la Târgul de Oferte Educaționale dedicat Învățământului Universitar, organizat de Muzeul Județean Buzău. Instituția noastră a fost reprezentată de cadrele didactice de la facultățile Știința și Ingineria Alimentelor, Inginerie și Agronomie din Brăila, Educație Fizică și Sport, Științe Juridice, Sociale și Politice, Litere, precum și de reprezentanți ai Departamentului de Comunicare, Promovare și Relații Publice.

Mesajul Rectorului la deschiderea evenimentului a fost transmis participanților de către prof. dr. ing. Lucian Oprea, Director al Centrului pentru Învățământ la Distanță și cu Frecvență Redusă.

În cele trei zile de târg, elevilor din județul Buzău le-au fost prezentate informații despre oferta educațională a celor 14 facultăți, Campusul Studențesc „Al. I. Cuza”, organizațiile studențești, mobilitățile internaționale, oportunitățile în carieră și posibilitățile de angajare oferite de partenerii universității.  

„Universitatea «Dunărea de Jos» din Galați, principala instituție de învățământ superior din Regiunea de Dezvoltare de Sud-Est din România, are încheiate parteneriate cu Inspectoratul Școlar Județean Buzău și cu toate liceele din județ, în cadrul Acordului «Parteneriat pentru Performanță Educațională». Am avut onoarea să ne reîntâlnim partenerii educaționali în cadrul evenimentului, cărora le mulțumesc pentru participare”, a menționat în cadrul evenimentului prof. dr. ing. Silvius Stanciu, prorector al UDJG.

„La Universitatea «Dunărea de Jos» din Galați sunt în curs de autorizare programe de studiu pe agronomie, drept și educație fizică, destinate filialei instituționale de la Buzău. Având în vedere că, foarte probabil din toamnă, vor începe cursurile universității noastre la această nouă extensiune, participarea la acest târg educațional este deosebit de importantă. Felicitări celor care au participat, Facultăților, Centrului pentru Învățământ la Distanță și cu Frecvență Redusă, Departamentului de specialitate al universității care s-a ocupat de organizarea standului instituțional. Felicit instituțiile publice și Muzeul Județean Buzău pentru inițiativa organizării acestui eveniment și le adresez mulțumiri pentru invitația de participare adresată instituției noastre”, a precizat prof. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

La Târgul de Oferte Educaționale dedicat Învățământului Universitar au mai fost prezente universități din Brașov, București, Timișoara, Constanța, Oradea, Iași și Ploiești.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email