UGAL

 

ANUNŢ

 

IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi vă face cunoscut că, în ziua de 19.02.2021, ora 11.00, la adresa publică va avea loc susţinerea publică online a tezei de doctorat intitulate:

 

POSIBILITĂȚI DE UTILIZARE A UNOR PRODUSE SECUNDARE ALE PROCESĂRII LEGUMELOR ȘI FRUCTELOR PENTRU CREȘTEREA FUNCȚIONALITĂȚII PRODUSELOR ALIMENTARE,

 

elaborată de domnul CORBU N.S. ALEXANDRU-RADU, în vederea atribuirii titlului ştiin­ţi­fic de doctor în domeniul  Ingineria produselor alimentare.

 

Comisia de doctorat are următoarea componenţă:

Președinte Prof. univ. dr. ing. Gabriela-Elena BAHRIM (CV)
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Conducător de doctorat Prof. univ. dr. ing. Violeta NOUR (CV)
Universitatea din Craiova
Referenți oficiali:   1. Prof. univ. dr. ing. Elena MUDURA (CV)
Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca
2. Prof. univ. dr. ing. Mircea-Adrian OROIAN (CV)
Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava
3. Prof. univ. dr. ing. Gabriela RÂPEANU (CV)
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Rezumatul tezei de doctorat

  • Rezumatul tezei de doctorat (în limbile română și engleză) poate fi consultat în cadrul Depozitului digital instituțional ARTHRA la adresa: http://www.arthra.ugal.ro/handle/123456789/2593;
  • Teza de doctorat în format tipărit poate fi consultată la biblioteca universității.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email