UGAL

Ghidul Programului Erasmus+este un instrument destinat oricui doreşte să cunoască în profunzime ceea ce presupune acest Program. Documentul se adresează celor care urmăresc să devină participanţi: şi anume, persoane (studenţi, cadre didactice universitare, personal în domeniile educaţiei, formării, tineretului şi sportului etc.) care îşi desfăşoară activitatea într-o instituţie de învăţământ superior.
În fiecare an, mii de proiecte sunt prezentate de organizaţii din întreaga Europă pentru a primi sprijin financiar prin Programul Erasmus+. Din acest motiv, Comisia a stabilit un proces de evaluare transparent care are ca scop acordarea de granturi pentru cele mai bune proiecte:
  • pentru majoritatea acţiunilor, toate normele şi condiţiile pentru acordarea unui grant în cadrul Programului sunt specificate în prezentul Ghid al Programului;
  • pentru alte acţiuni, care sunt doar menţionate în prezentul Ghid al Programului, normele şi condiţiile pentru acordarea unui grant sunt descrise în cererile de propuneri specifice publicate de Comisia Europeană sau în numele acesteia.
 
Atunci când planifică o cerere de finanţare, organizatiile potenţial participante se pot, de asemenea, inspira şi informa din alte documente de referinţă; o serie de astfel de documente sunt enumerate în anexa IV la prezentul Ghid.
 
Ghidul Programului Erasmus + 
(în caz de discrepanțe între versiunile lingvistice, prevalează versiunea în limba Engleză)
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email