UGAL

Licența instituțională Microsoft 365 este activată pentru conturile instituționale. Această licență permite instalarea pachetului de aplicații Office 365 și a sistemului de operare Microsoft Windows 10 (sau 11) Education pe un total de 5 sisteme, inclusiv sisteme mobile.

Pentru instalarea Microsoft Windows 10 (sau 11) Education, vă rugăm să accesați adresa https://files.ugal.ro/s/bHNqCi5pVJKzzcs. Vă recomandăm să urmați pașii din ghidul de instalare (PDF) disponibil la adresa sus-menționată.

Instalarea și activarea Office 365 poate fi efectuată de către orice persoană care deține o licență instituțională Microsoft 365 și are drepturi de administrator pe sistemul pe care se dorește instalarea. Fișierul de instalare Microsoft Office 365 este disponibil pentru descărcare la adresa https://www.office.com, după autentificarea cu contul instituțional și parola corespunzătoare.

După instalare, activarea se realizează prin efectuarea unui "sign in" (Cont – Sign in). Dacă sistemul de calcul este destinat utilizării de către mai mulți utilizatori, aplicațiile din pachetul MS Office pot fi utilizate prin efectuarea unui "Sign in" la deschidere și "Sign out" la închidere.

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email