UGAL

 

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 52/03.05.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 3 mai 2022,

 

HOTĂRĂȘTE:


Art. 1. Se avizează, cu unanimitatea voturilor exprimate, la propunerea Facultății Transfrontaliere, modificarea unor criterii pentru examenul de admitere în anul 2022 la ciclul de studii universitare de licență, precum și a calendarului de desfășurare a concursului de admitere în anul 2022, conform Anexei 1.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează, cu unanimitatea voturilor exprimate, Metodologia privind recunoașterea automată de către Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a funcțiilor didactice din învățământul universitar obținute în instituții de învățământ universitar acreditate din străinătate. (Anexa 2)
Metodologia se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează, cu majoritatea voturilor exprimate, Procedura operațională pentru evaluarea cadrelor didactice de către studenți. (Anexa 3)
Procedura se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează, cu unanimitatea voturilor exprimate, Regulamentul de organizare și funcționare a Departamentului de relații internaționale. (Anexa 4)
Regulamentul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se avizează, cu unanimitatea voturilor exprimate, Regulamentul privind organizarea și funcționarea Biroului de cooperare internațională, studenți străini și extensiuni universitare. (Anexa 5)
Regulamentul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, Calendarul desfășurării concursului pentru ocuparea posturilor didactice și de cercetare vacante, sesiunea aprilie – septembrie 2022. (Anexa 6)
Calendarul se transmite Senatului universitar spre informare.

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa 1 Modificarea unor criterii pentru examenul de admitere în anul 2022 la ciclul de studii universitare de licență, precum și a calendarului de desfășurare a concursului de admitere în anul 2022, la Facultatea Transfrontalieră
Anexa 2 Metodologia privind recunoașterea automată de către Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a funcțiilor didactice din învățământul universitar obținute în instituții de învățământ universitar acreditate din străinătate
Anexa 3 Procedura operațională pentru evaluarea cadrelor didactice de către studenți
Anexa 4 Regulamentul de organizare și funcționare a Departamentului de relații internaționale
Anexa 5 Regulamentul privind organizarea și funcționarea Biroului de cooperare internațională, studenți străini și extensiuni universitare
Anexa 6 Calendarul desfășurării concursului pentru ocuparea posturilor didactice și de cercetare vacante, sesiunea aprilie – septembrie 2022

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email