UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 98/22.09.2021

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 22 septembrie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează pozitiv modificarea planului de învățământ aferent programului de studii universitare de licenţă, Medicină (Enna - Italia), domeniul de licență Sănătate, din cadrul Facultății de Medicină și Farmacie, începând cu anul universitar 2021-2022.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.    

Art. 2. Se acordă, în anul universitar 2021 - 2022 reduceri/scutiri la taxele de școlarizare pentru următoarele categorii de studenți:  

  • salariații universității care la sfârșitul anului universitar 2020/2021 îndeplinesc condițiile de promovare în anul universitar următor, conform Regulamentului Activităţii Universitare a Studenţilor;
  • copiii salariaților universității care la sfârșitul anului universitar 2020/2021 îndeplinesc condițiile de promovare în anul universitar următor, conform Regulamentului Activităţii Universitare a Studenţilor;
  • salariații universității declarați admiși în urma concursului de admitere 2021;
  • copiii salariaților universității declarați admiși în urma concursului de admitere 2021;
  • alte categorii.

Cuantumul reducerii/scutirii/eșalonării taxei de școlarizare se va decide pentru fiecare caz în parte, în funcție de condițiile sociale și financiare ale solicitanților.    

Art. 3. Se aprobă finalizarea Sesiunii a II-a de admitere în data de 23 septembrie 2021. Sesiunea a-III-a de admitere se organizează la cerere pentru facultățile care mai au locuri libere, până la 30 septembrie 2021.

Art. 4. Se aprobă rezultatul concursului pentru acordarea gradației de merit din cadrul Facultății de Arte. Gradația de merit din cadrul acestei facultăți se va acorda doamnei conf.univ.dr. Silvia-Alice NIȚĂ.

Art. 5. Se avizează pozitiv Protocolul de colaborare dintre Universitatea „DUNĂREA DE JOS” din Galați și Primăria comunei Soveja.
Protocolul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se avizează Regulamentul de organizare şi funcţionare al Departamentului de formare continuă şi transfer tehnologic din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi. (Anexa 1)
Regulamentul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 7. Se aprobă structura anului universitar 2021-2022, Anul pregătitor de limba română pentru cetățenii străini, din cadrul Facultății Transfrontaliere (Anexa 2).

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa 1 Regulamentul de organizare şi funcţionare al Departamentului de formare continuă şi transfer tehnologic din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

Anexa 2 Structura anului universitar 2021-2022, Anul pregătitor de limba română pentru cetățenii străini, din cadrul Facultății Transfrontaliere

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email