UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 97/20.09.2021

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 20 septembrie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă Calendarul privind prelungirea concursului de admitere la masterat, sesiunea Septembrie 2021, din cadrul Facultății de Inginerie, a  Facultății de Științe și Mediu, a Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice, a Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor după cum urmează:

 

23 - 27 septembrie 2021 Înscrieri on line și în centrele special amenajate*
28 - 29 septembrie 2021 Afişarea rezultatelor, rezolvarea contestaţiilor, depunerea diplomelor de licență în original
(29 septembrie 2021, ora 12.00)
29 septembrie 2021 Afişarea listelor finale

Calendarul se transmite Senatului universitar spre aprobare.
* Mai puțin la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor și Facultatea de Științe și Mediu unde înscrierile vor fi doar on line

Art. 2. În anul universitar 2021 – 2022, se aprobă ca toate activitățile didactice să se  desfășoare ”face to face”, cu excepția situațiilor în care nu se pot respecta cerințele de distanțare socială conform prevederilor referitoare la respectarea legislației în vigoare privind CoVid-19. În situația în care activitățile educaționale se vor desfășura on line, tot personalul le va efectua din spațiile universității.
Propunerea se trimite senatului universitar spre aprobare.


Art. 3. Se aprobă modificarea planului de învățământ aferent programului de studii universitare de licență Afaceri internaționale, domeniul de licență Economie și afaceri internaționale, forma de învățământ cu frecvență, din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, începând cu anul universitar 2021-2022.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă modificarea planului de învățământ aferent programului de studii universitare de licență Economia comerțului, turismului și serviciilor, domeniul de licență Administrarea afacerilor, forma de învățământ cu frecvență, din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, începând cu anul universitar 2021-2022.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se aprobă modificarea Art.8 al Regulamentului de Organizare și Funcționare a Departamentului de Învățământ la Distanță și Învățământ cu Frecvență Redusă (DIDIFR)/ Centrului de Învățământ la Distanță și Învățământ cu Frecvență Redusă (CIDIFR), aprobat prin Hotărărârea Senatului nr. 101/2.4.2021, astfel:
„Conducerea operativă a DIDIFR/CIDIFR este asigurată de un director cu responsabilități manageriale pentru întregul proces ID/IFR desfășărat la nivelul instituției de învățământ superior. Funcția de director DIDIFR/CIDIFR este asimilată cu funcția de director departament.
Potrivit standardelor ARACIS, directorul trebuie să dispună de calificare și experiență dovedită în tehnologia ID/IFR.
Directorul DIDIFR/CIDIFR este numit de Rectorul Universității, cu avizul Consiliului de Adminsitrație al Universității și validat de Senatul Universității. El propune spre aprobare Consiliului Departamentului/Centrului, Consiliului de Administrație al Universității și Senatului Universității organigrama DIDIFR/CIDIFR.”
Propunerea se trimite Senatului universitar aprobare.

Art. 6. Se aprobă menținerea la nivelul anului universitar 2020 – 2021 a tarifelor orare pentru orele convenționale efectuate la plata cu ora la programul de studii Medicină (Enna-Italia) și pentru anul universitar 2021/2022.

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email