UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 79 din 23 mai 2019
 

Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 23 mai 2019,



HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, solicitarea privind transmiterea dosarului la Autoritatea Națională pentru Calificări pentru validarea calificării aferente programului de studii universitare de masterat Limbi moderne în dialog intercultural (RO/RU/EN) (la Chişinău) și introducerea în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior a programului.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, solicitarea privind transmiterea dosarului la Autoritatea Națională pentru Calificări pentru validarea calificării aferente programului de studii universitare de masterat Limbi moderne în dialog intercultural (RO/RU/EN) (la Ismail) și introducerea în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior a programului.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, solicitarea privind transmiterea dosarului la Autoritatea Națională pentru Calificări pentru validarea calificării aferente programului de studii universitare de masterat Limba română – identitate și deschidere culturală (la Chişinău) și introducerea în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior a programului.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, solicitarea privind transmiterea dosarului la Autoritatea Națională pentru Calificări pentru validarea calificării aferente programului de studii universitare de masterat Geopolitică și interferențe social-culturale est-europene (la Chişinău) și introducerea în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior a programului.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email