UGAL

Senatul universitar
Nr. 749/4.10.2023/CS

 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 259 din 4 octombrie 2023

 

În baza:
Legii învățământului superior nr. 199/2023;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Adreselor nr. 29296, 29298, 29299 și 29300 din 27.9.2023 înaintate Senatului, sub semnătura Directorului CSUD al IOSUD-UDJG.

 

În urma rezultatului votului electronic cu termen limită 4 octombrie 2023, ora 16.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 71 dintre cei 76 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG, solicitarea de afiliere cu activitatea de conducere de doctorat în cadrul Școlii doctorale de Științe socio-umane, domeniul de studii universitare de doctorat Istorie, a domnului prof. univ. dr. habil. Silviu-Dan LUPAȘCU, de la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG, solicitarea de afiliere cu activitatea de conducere de doctorat în cadrul Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești, domeniul de studii universitare de doctorat Chimie, a domnului conf. univ. dr. habil. Aurel TĂBĂCARU, de la Facultatea de Științe și Mediu a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG, solicitarea de afiliere cu activitatea de conducere de doctorat în cadrul Școlii doctorale de Științe socio-umane, domeniul de studii universitare de doctorat Istorie, a domnului prof. univ. dr. habil. Dan VĂTĂMAN, de la Institutul Revoluției Române din Decembrie 1989.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG, solicitările de prelungire a duratei studiilor doctorale formulate de studenții doctoranzi cuprinși în Anexă.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

Anexă: solicitări de prelungire a duratei studiilor doctorale formulate de studenții doctoranzi

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email