UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 06/17.01.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, întrunit în ședință ordinară, în data de 17 ianuarie 2022,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează Structura anului universitar 2021-2022, pentru anii terminali, studii universitare de licență și master, conform propunerilor formulate de facultăți.
Propunerile se transmit Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 2. Se avizează Calendarul examenelor de finalizare a studiilor în anul universitar 2021-2022, conform propunerilor formulate de facultăți. (Anexă)
Calendarul se transmite Senatului universitar spre aprobare.
 

Art. 3. Se aprobă modificarea componenței comisiei pentru susținerea examenului de licență, sesiunea februarie 2022, pentru absolvenții promoției 2021 și promoțiilor anterioare, ai programului de studii universitare de licență Piscicultură și acvacultură, conform propunerii Facultății Transfrontaliere, după cum urmează:
Preşedinte:

  • Prof. univ. dr. ing. Victor CRISTEA

Membri :

  • Prof. univ. dr. ing. Lorena DEDIU
  • Conf. univ. dr. ing. Luiza FLOREA
  • Ș. l. univ. dr. ing. Cecilia ȘERBAN

Secretar:

  • Ș. l. dr. ing. Ion VASILEAN

Membru supleant:

  • Octavian ROMAN

 

Art. 4. Se aprobă modificarea componenței comisiei pentru susținerea examenului de disertație, sesiunea februarie 2022, pentru absolvenții promoției 2021 și promoțiilor anterioare, ai programului de studii universitare de master Geopolitică și interferențe social-culturale est-europene, conform propunerii Facultății Transfrontaliere, după cum urmează:

Preşedinte:

  • Conf. univ. dr. Carmen ALEXANDRACHE

Membri :

  • Prof. univ. dr. Anişoara POPA
    Prof. univ. dr. Arthur TULUȘ
    Prof. univ. dr. Ion ȘIȘCANU

Secretar:

  • Asist. univ. drd. Ana-Maria IFTIMIE

Membri supleanți:

  • Prof. dr. George Eugen ENACHE
  • Conf. dr. Sergiu CORNEA


Art. 5. Se avizează, la propunerea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, înființarea programului de studii universitare de master Expertize tehnice, juridice și economice pentru combaterea fraudelor alimentare (la Buzău), în domeniul Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 6. Se avizează transmiterea documentației către Autoritatea Națională pentru Calificări în vederea înscrierii în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior a calificării aferente programului de studii universitare de master Expertize tehnice, juridice și economice pentru combaterea fraudelor alimentare (la Buzău).
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 7. Se avizează planul de învățământ pentru programul de studii universitare de master Expertize tehnice, juridice și economice pentru combaterea fraudelor alimentare (la Buzău), domeniul de masterat Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală, învățământ cu frecvență, valabil începând cu anul universitar 2022-2023.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 8. Se avizează planul de învățământ pentru programul de studii universitare de master Inginerie și management în alimentație publică și agroturism, în domeniul Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală. Planul de învățământ a fost modificat în acord cu prevederile actuale ale standardelor ARACIS, în vederea întocmirii evaluării periodice.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 9. Se avizează planurile de învățământ ale următoarelor programe de studii universitare de licență din domeniul Ingineria produselor alimentare:

  1.  Controlul și expertiza produselor alimentare;
  2. Ingineria produselor alimentare;
  3. Tehnologie și control în alimentație publică;
  4. Pescuit și industrializarea peștelui.

Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa Calendarul examenelor de finalizare a studiilor în anul universitar 2021-2022, conform propunerilor formulate de facultăți

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email