UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 164/20.12.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 20 decembrie 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează înființarea programului de studii universitare de masterat Controlul și expertizarea calității mediului (Buzău), domeniul de masterat Știința mediului, învățământ cu frecvență redusă, la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Controlul și expertizarea calității mediului (Buzău), domeniul de masterat Știința mediului, învățământ cu frecvență redusă, de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează transmiterea documentației către ANC, în vederea înscrierii calificării în RNCIS, pentru programul de studii universitare de masterat Controlul și expertizarea calității mediului (Buzău), domeniul de masterat Știința mediului, învățământ cu frecvență redusă, de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează Raportul de autoevaluare, în vederea evaluării periodice de către ARACIS, a programului de studii universitare de licență Limba și literatura română - Limba și literatura franceză, domeniul de licență Limbă și literatură, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Litere.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se aprobă desemnarea domnului președinte al Senatului universitar, prof. univ. dr. ing. Cătălin Fetecău, pentru reprezentarea și coordonarea din partea Universității „Dunărea de Jos” din Galați în cadrul Consorțiului Regional Integrat pentru Învățământ Dual Buzau, în vederea depunerii cererii de finanțare în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență 2022/C15/MEDU/16/ Program-pilot pentru dezvoltarea consorțiilor regionale pentru învățământ dual.

Art. 6. Se aprobă desemnarea domnului prorector responsabil cu activitatea de CDI și parteneriatul cu mediul economico-social, prof. univ. dr. ing. dr. ec. Silvius Stanciu, pentru reprezentarea și coordonarea din partea Universității „Dunărea de Jos” din Galați în cadrul Consorțiului Regional/Multiregional pentru învățământ dual, în vederea depunerii unei cereri de finanțare în cadrul apelului de proiecte „Program pilot pentru dezvoltarea consorțiilor regionale pentru învățământ dual”, Componenta C15: Educație, Reforma 4: Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior Investiția 6: Dezvoltarea a minimum 10 consorții regionale și dezvoltarea și dotarea a minimum 10 campusuri profesionale integrate, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

 

RECTOR,

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email