UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 161/13.12.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 13 decembrie 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, la solicitarea Direcției Generale Administrative prin Direcția Patrimoniu și Investiții, Procedura operațională privind coordonarea parcului auto, urmărirea și înregistrarea consumului de carburanți auto. (Anexa 1)

 

Art. 2. Se aprobă, la solicitarea Direcției Generale Administrative prin Direcția Patrimoniu și Investiții, încheierea unui acord de parteneriat cu o firmă specializată, cu titlu gratuit, pentru colectarea stingătoarelor expirate și casate.

 

Art. 3. Se aprobă, la solicitarea Facultății de Drept și Științe Administrative, componența comisiei pentru susținerea examenului de disertație, pentru promoția 2023 și pentru absolvenții proveniți din serii anterioare, sesiunea martie, iulie și septembrie 2023, pentru programul de studii universitare de masterat Dreptul european al afacerilor, după cum urmează:

Președinte:  

  • conf. dr. Oana Elena GĂLĂȚEANU,

Membri:  

  • lector dr. Dragoș-Mihail DAGHIE,
  • lector dr. Adriana-Iuliana STANCU,
  • lector dr. Alexandru BLEOANCĂ,

Secretar: 

  • lector dr. Oana CHICOȘ,

Membri supleanți:

  • prof. dr. Liviu-Bogdan CIUCĂ,
  • lector dr. Ștefania-Cristina MIRICĂ.

 

Art. 4. Se avizează susținerea examenului de finalizare a studiilor, pentru absolvenții programului de studii universitare de licență Resurse umane, autorizat provizoriu, din cadrul Facultății de Istorie și Geografie de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, promoția 2023, la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 5. Se aprobă, având în vedere solicitarea nr. 52493/12.12.2022 formulată de Primăria Municipiului Slobozia, participarea Universității „Dunărea de Jos” din Galați, ca partener și membru fondator, la constituirea Consorțiului Regional/Multiregional pentru învățământ dual, în vederea depunerii unei cereri de finanțare în cadrul apelului de proiecte „Program pilot pentru dezvoltarea consorțiilor regionale pentru învățământ dual”, Componenta C15: Educație, Reforma 4: Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior Investiția 6: Dezvoltarea a minimum 10 consorții regionale și dezvoltarea și dotarea a minimum 10 campusuri profesionale integrate, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

Art. 6. Se avizează Metodologia privind menținerea calității de titular pentru cadrele didactice ale Universității „Dunărea de Jos” din Galați. (Anexa 2)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa 1 Procedura operațională privind coordonarea parcului auto, urmărirea și înregistrarea consumului de carburanți auto

Anexa 2 Metodologia privind menținerea calității de titular pentru cadrele didactice ale Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email