UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 159/07.12.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 7 decembrie 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Având în vedere Hotărârea Consiliului de administrație nr. 158/7.12.2022, se aprobă plata sumelor cuvenite consultantului conform contractului pe care Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați îl va încheia cu acesta. Pentru plata acestui consultant, tariful este de 1% din valoarea grantului, iar pentru câștigarea proiectului se vor mai plăti încă 0,5%.

 

Art. 2. Se vizează propunerea Ligii Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați privind desemnarea domnului Bodlev Sergiu ca membru al Comisiei de Etică Universitară.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 3. Se aprobă propunerea Companiei Naționale ROMARM S. A., prin Sucursala „Centrul de Excelență în Cercetare, Dezvoltare și Inovare” – București, de participare a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în calitate de membru în cadrul unui consorțiu regional pentru învățământ dual, la depunerea unui proiect în cadrul PNRR – Componenta C15 educație – „Program pilot pentru dezvoltarea consorțiilor regionale pentru învățământ dual”. Din consorțiul regional mai fac parte: Uzina AUTOMECANICA Moreni S. A., Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea „Valahia” din Târgoviște.

 

Art. 4. Se aprobă evaluarea comisiei privitor la angajarea domnului prof. dr. Adrian Titieni pe post de cadru didactic asociat invitat în cadrul Departamentului de Teatru, Muzică și Arte plastice al Facultății de Arte, pentru anul universitar 2022-2023, cu fracțiune de normă din norma 3 (profesor) de cercetare din statul de funcții al departamentului.
Tariful orar propus de facultate este de 270 lei/oră.

 

Art. 5. Se aprobă propunerea formulată de directorul interimar al Centrului Universitar de Fizio-Kinetoterapie și Recuperare Medicală privind aplicarea reducerii de 25% la procedurile sau abonamentele achiziționate, cu excepția consultațiilor, conform Listei de prețuri aprobate prin Hotărârea Senatului UDJG nr. 178/2.6.2022, și pentru cadrele didactice pensionate ale UDJG.

 

Art. 6. Se avizează cererea formulată de Titire Adelina Liliana, absolventă a programului de studii universitare de licență Contabilitate și informatică de gestiune, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, promoția 2020, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Danubius” din Galați.
Cererea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email