UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 104/09.08.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 9 august 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă numirea domnului Alexandru NECHIFOR în funcția de director interimar al proiectului Stațiunea didactică și de practică SDC Sf. Gheorghe Tulcea - fundament pentru cercetare, educație și comunitate, contract de finanțare nr. CNFIS-FDI-2022-0334, pentru perioada 2 septembrie 2022 - 16 decembrie 2022.

Art. 2. Se avizează solicitarea Facultății de Științe și Mediu privind organizarea unei sesiuni suplimentare de restanțe, pentru toți anii de studii universitare de licență și masterat, în perioada 1 - 8 septembrie 2022.
Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează cererea formulată de ȚURLOIU (căsătorită Ion) Alina-Raluca, absolventă a Facultății de Litere în cadrul Universității Transilvania din Brașov, promoția 2014, programul de licență Română-Franceză, forma de învățământ cu frecvență, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Litere a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.
Cererea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează PLANUL INTERN DE SUSTENABILITATE SI TRANSFERABILITATE pentru asigurarea continuității programelor de antreprenoriat inovativ dezvoltate în cadrul proiectului POCU 124388 “MĂSURI ACTIVE PENTRU CREȘTEREA PARTICIPĂRII LA ÎNVĂȚĂMÂNTUL TERȚIAR ANTREPRENORIAL A STUDENȚILOR DIN MEDII DEFAVORIZATE Antre_S” la Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați.
Planul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email