UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 113/20.10.2021

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 20 octombrie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează înființarea programului de studii universitare de masterat  Nutriție (la Chişinǎu), domeniul de masterat Ingineria produselor alimentare, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani,  în carul Facultății Transfrontaliere, valabil începând cu anul universitar 2022-2023.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează planul de învățământ aferent programului de studii universitare de masterat  Nutriție (la Chişinǎu), domeniul de masterat Ingineria produselor alimentare, din cadrul Facultății Transfrontaliere.
Planul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează transmiterea documentației programului de studii universitare de masterat  Nutriție (la Chişinǎu), domeniul de masterat Ingineria produselor alimentare, din cadrul Facultății Transfrontaliere, către Autoritatea Națională pentru Calificări în vederea înscrierii calificării în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior – RNCIS.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează actualizarea Metodologiei de acordare a burselor şi a altor forme de sprijin material pentru studenţi și studenții - doctoranzi ai Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, învăţământ cu frecvenţă (Anexă).
Metodologia se transmite Senatului universitar spre aprobare.
 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email