UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 112/19.10.2021

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 19 octombrie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează înființarea cursului de formare continuă Utilizarea unui sistem integrat de gestiune financiară pentru luarea deciziilor manageriale, forma de învățământ cu frecvență, domeniul de licență pe care se fundamentează programul de studii Management, calificarea universitară pe care se fundamentează programul de studii Management, din cadrul Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, începând cu anul universitar 2021 - 2022.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează planul de învățământ aferent cursului de formare continuă Utilizarea unui sistem integrat de gestiune financiară pentru luarea deciziilor manageriale, din cadrul Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic.
Planul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează, având în vedere recomandarea formulată de  Comisia pentru evaluarea și asigurarea  calității și  Departamentul de asigurarea calității, Raportul  de   autoevaluare  al programului de studii universitare de masterat ”Securitate vamală și transfrontalieră (la Chișinău)", în vederea încadrării în domeniul acreditat ”Drept”, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea Transfrontalieră.
Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.
 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email