UGAL


HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 44/25 mai 2020


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, întrunit în ședință ordinară, în data de 25 mai 2020,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, repartizarea pe facultăți a numărului de locuri pentru admiterea la studii universitare de licență și masterat organizate la forma de învățământ cu frecvență, finanțate de la bugetul de stat, în anul universitar 2020-2021. (Anexa 1)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, repartizarea numărului de locuri pentru admiterea la studii universitare de doctorat organizate la forma de învățământ cu frecvență și învățământ cu frecvență redusă, în anul universitar 2020-2021. (Anexa 2)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, componența comisiilor pentru concursul de ocupare a posturilor didactice vacante, perioadă nedeterminată și perioadă determinată, concurs care se desfășoară în semestrul al II-lea al anului universitar 2019-2020. (Anexa 3)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, componența comisiilor de soluționare a contestațiilor pentru concursul de ocupare a posturilor didactice vacante, perioadă nedeterminată și perioadă determinată, concurs care se desfășoară în semestrul al II-lea al anului universitar 2019-2020. (Anexa 4)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Având în vedere prevederile art. 47, alin. (3) din Carta Universității și dispozițiile art. 213, alin. (13) din Legea educației naționale nr. 1/2011, Consiliul de administraţie al Universității „Dunărea de Jos” din Galați a luat act de unele abateri constatate cu implicații financiare și prejudicii cauzate bugetului universității. În acest sens, în perioada următoare se vor dispune măsurile legale pentru recuperarea prejudiciilor.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Puiu Lucian GEORGESCU
 

Anexa 1 Repartizarea pe facultăți a numărului de locuri pentru admiterea la studii universitare de licență și masterat organizate la forma de învățământ cu frecvență, finanțate de la bugetul de stat, în anul universitar 2020-2021
Anexa 2 Repartizarea numărului de locuri pentru admiterea la studii universitare de doctorat organizate la forma de învățământ cu frecvență și învățământ cu frecvență redusă, în anul universitar 2020-2021
Anexa 3 Componența comisiilor pentru concursul de ocupare a posturilor didactice vacante, perioadă nedeterminată și perioadă determinată, concurs care se desfășoară în semestrul al II-lea al anului universitar 2019-2020
Anexa 4 Componența comisiilor de soluționare a contestațiilor pentru concursul de ocupare a posturilor didactice vacante, perioadă nedeterminată și perioadă determinată, concurs care se desfășoară în semestrul al II-lea al anului universitar 2019-2020.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email