UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE

HOTĂRÂREA
nr. 65/6.12.2018


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie din data de 6.12.2018,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă structura anului universitar 2018-2019 pentru studenții din anii terminali.

Art. 2. Se aprobă solicitările facultăților privind  declanșarea procedurilor de evaluare externă periodică a domeniilor de studii universitare de masterat și a programelor de studii universitare de masterat aferente, conform Anexei nr. 1. Solicitările se transmit Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice a programului de studii universitare de licență Afaceri internaționale, domeniul Economie și afaceri internaționale, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, având în vedere recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității. Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, înființarea programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Managementul referințelor bibliografice, valabil începând cu anul universitar 2018-2019.  Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se avizează, la propunerea Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, planul de învățământ pentru programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Managementul referințelor bibliografice, domeniul pe care se fundamentează Științe ale educației, valabil începând cu anul universitar 2018-2019. Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se aprobă, la propunerea Facultății de Arte, înființarea începând cu anul universitar 2019-2020, a următoarelor programe de studii universitare de masterat:
  • Pictura contemporană, domeniul Arte vizuale;
  • Teatru contemporan, domeniul Teatru și artele spectacolului.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 7. Se avizează, la propunerea Facultății de Arte, planurile de învățământ, valabile începând cu anul universitar 2018-2019, pentru următoarele programe de studii universitare de masterat:
  • Pictura contemporană, domeniul Arte vizuale;
  • Teatru contemporan, domeniul Teatru și artele spectacolului.
Planurile de învățământ se transmit Senatului universitar spre aprobare.

Art. 8. Se aprobă, la propunerea Facultății de Științe și Mediu, înființarea programului de studii universitare de masterat Analiza și controlul produselor agrochimice, farmaceutice și cosmetice/Analysis and control of agrochemical, pharmaceutical and cosmetic products (în limba engleză), domeniul Chimie, valabil începând cu anul universitar 2019-2020. Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 9. Se avizează, la propunerea Facultății de Științe și Mediu, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Analiza și controlul produselor agrochimice, farmaceutice și cosmetice/Analysis and control of agrochemical, pharmaceutical and cosmetic products (în limba engleză), domeniul Chimie, valabil începând cu anul universitar 2019-2020. Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 10. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, Regulamentul Școlilor Doctorale din IOSUD - UDJG, conform Anexei nr. 2. Regulamentul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 11. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, Regulamentul privind organizarea și desfășurarea finalizării studiilor universitare de doctorat în cadrul Școlilor Doctorale din IOSUD-UDJG, conform Anexei nr. 3. Regulamentul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 12. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, Metodologia de autoevaluare a activității IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și a activității şcolilor doctorale din cadrul IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, conform Anexei nr. 4. Metodologia se transmite Senatului universitar spre aprobare.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN
 

Anexa 1 Evaluarea externă periodică a domeniilor de studii universitare de masterat și a programelor de studii universitare de masterat aferente
Anexa 2 Regulamentul Școlilor Doctorale din IOSUD - UDJG
Anexa 3 Regulamentul privind organizarea și desfășurarea finalizării studiilor universitare de doctorat în cadrul Școlilor Doctorale din IOSUD-UDJG
Anexa 4 Metodologia de autoevaluare a activității IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și a activității şcolilor doctorale din cadrul IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email