UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE

HOTĂRÂREA
nr. 64/ 19.11.2018


Conform:
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie întrunit în data de 19.11.2018,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, Metodologia privind recunoaşterea  automată de către Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi a calităţii de conducător de doctorat obţinută în instituţii de învăţământ universitar acreditate din străinătate, conform Anexei nr. 1. Metodologia se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, Metodologia privind recunoaşterea în Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi a diplomei de doctor şi a titlului de doctor în ştiinţe sau într-un domeniu profesional, obţinute în străinătate, conform Anexei nr. 2. Metodologia se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, Metodologia de autoevaluare a activității IOSUD-UDJG, conform Anexei nr. 3. Metodologia se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, Calendarul privind evaluarea internă  a școlilor doctorale din IOSUD – UDJG, în vederea demarării procesului de acreditare a studiilor universitare de doctorat, conform Anexei nr. 4. Calendarul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, componența comisiilor pentru verificarea și validarea rezultatelor autoevaluării, conform Anexei nr. 5.

Art. 6. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, structura Programului individual de studii universitare de doctorat 2018 – 2021/2022 pentru Școlile Doctorale de:
  • Știinţe Fundamentale și Inginerești, conform Anexei nr. 6,
  • Inginerie mecanică și industrială, conform Anexei nr. 7,
  • Științe socio-umane, conform Anexei nr. 7.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 7. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, structura Raportului anual de activitate a studentului-doctorand, conform Anexei nr. 8. Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 8. Se avizează transformarea posturilor din statul de funcții al personalului didactic auxiliar și nedidactic în vederea promovării, conform adresei Direcției Juridice și Resurse Umane nr. 29487 din 15.11.2018. Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 9. Se avizează Raportul de autoevaluare în vederea acreditării programului de studii universitare de licență Limba și literatura franceză - Limba și literatura română, domeniul Limbă și literatură, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Litere,, având în vedere recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității. Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 10. Se avizează Raportul de autoevaluare în vederea acreditării programului de studii universitare de licență Limba și literatura engleză - Limba și literatura română, domeniul Limbă și literatură, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Litere, având în vedere recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității. Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 11. Se avizează Raportul de autoevaluare în vederea acreditării programului de studii universitare de licență Limba și literatura română - Limba și literatura engleză, domeniul Limbă și literatură, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Litere, având în vedere recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității. Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 12. Se aprobă solicitările facultăților privind  declanșarea procedurilor de evaluare externă periodică a domeniilor de studii universitare de masterat și a programelor de studii universitare de masterat aferente, conform Anexei nr. 9. Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN
 

Anexa 1 Metodologia privind recunoaşterea  automată de către Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi a calităţii de conducător de doctorat obţinută în instituţii de învăţământ universitar acreditate din străinătate
Anexa 2 Metodologia privind recunoaşterea în Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi a diplomei de doctor şi a titlului de doctor în ştiinţe sau într-un domeniu profesional, obţinute în străinătate
Anexa 3 Metodologia de autoevaluare a activității IOSUD-UDJG
Anexa 4 Calendarul privind evaluarea internă  a școlilor doctorale din IOSUD – UDJG
Anexa 5 Componența comisiilor pentru verificarea și validarea rezultatelor autoevaluării
Anexa 6 Structura Programului individual de studii universitare de doctorat 2018 – 2021/2022 pentru Școala Doctorală de Știinţe Fundamentale și Inginerești
Anexa 7 Structura Programului individual de studii universitare de doctorat 2018 – 2021/2022 pentru Școlile Doctorale de Inginerie mecanică și industrială si Științe socio-umane
Anexa 8 Structura Raportului anual de activitate a studentului-doctorand
Anexa 9 Evaluarea externă periodică a domeniilor de studii universitare de masterat și a programelor de studii universitare de masterat aferente

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email