UGAL

Conform Hotărârii Senatului din 23 septembrie 2021, se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, ca toate activitățile didactice din anul universitar 2021-2022 să se desfășoare „față în față” (on-site), cu excepția situațiilor în care consiliile facultăților constată că nu se pot respecta cerințele de distanțare fizică, potrivit prevederilor legislației în vigoare privind CoVid-19.

În situația în care activitățile educaționale se vor desfășura on-line, întregul personal academic va fi prezent în spațiile universității, cu excepția situațiilor în care consiliile facultăților constată că acest lucru nu este posibil din punct de vedere tehnic sau din alte motive obiective, justificate.

„Stimați profesori și membri ai comunității academice de la Universitatea <<Dunărea de Jos>> din Galaţi, îmi doresc să fim cu toții sănătoși și să parcurgem cu bine noul an universitar, indiferent de provocările care se vor ivi, în așa fel încât să menținem standardele de calitate academică ce ne caracterizează și să continuăm a fi transparenți și eficienți. Iar pe dumneavoastră, dragi studenți, vă așteptăm, începând cu 4 octombrie, să începeți cu încredere și entuziasm una dintre cele mai frumoase și dinamice perioade din viață voastră!” – este mesajul prof. univ. dr. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

„Vom deschide un centru de vaccinare în Complexul Studenţesc „Al. I. Cuza”, există în stoc peste 100.000 de măști, vom avea o strategie de testare rapidă si RT-PCR pentru a preveni și localiza la timp orice potențial focar”, a explicat doctorul Alexandru Nechifor, Prorectorul Universității.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email