UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați organizează până miercuri, 21 iulie, ora 16.30, înscrieri la ciclul III de studii universitare, Doctorat. Candidații pot opta pentru unul dintre cele 16 domenii de doctorat, care acoperă cele mai importante arii de cercetare din universitate, disponibile la adresa: https://www.admitere.ugal.ro/doctorat/domenii-de-studii-doctorat-2021.

Pentru cei care se vor înscrie până pe 21 iulie, va urma etapa colocviilor de admitere, care se vor derula între 22 și 24 iulie. Afișarea rezultatelor finale se va face în intervalul 28-29 iulie. 

Sunt disponibile 45 de locuri la buget (22 cu bursă, 23 fără bursă), 8 locuri pentru românii de pretutindeni și 100 de locuri la taxă. În cazul locurilor la taxă, numărul poate fi suplimentat, în funcție de solicitări.

În Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați funcționează 4 școli doctorale, cu peste 100 de conducători de doctorat: Școala doctorală de Inginerie Mecanică și Industrială, Școala doctorală de Științe Fundamentale și Inginerești, Școala doctorală de Științe Socio-Umane, și  Școala doctorală de Științe Biomedicale.

Dosarele se pot depune la sediul Biroului Doctorate, din cadrul sediul central al Universității, zilnic, până la ora 16.30. Documentele necesare pot fi găsite consultând pagina https://www.admitere.ugal.ro/doctorat/inscriere-doctorat/acte-necesare-inscrierii-doctorat).

Pentru locurile rămase libere la sesiunea din luna iulie, va fi organizată o nopuă sesiune de înscrieri între 20-27 septembrie. Cei declarați admiși acum, vor semna contractele de studii în săptămâna 1-7 octombrie 2021.

Mai multe detalii puteți afla accesând pagina de admitere www.admitere.ugal.ro.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email