UGAL

LIBERTY Galați sărbătorește 10 ani de Școală de Vară, primind 46 de studenți, din care 30 sunt de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. În următoarele 10 săptămâni, stagiarii vor fi angajați cu normă întreagă și vor lucra la proiecte cu aplicabilitate industrială directă pentru Combinat. Până acum, în toate cele 9 ediții finalizate au absolvit peste 300 de studenți, în marea majoritate de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Mulți dintre ei au rămas în echipa LIBERTY Galați.

„Mă bucur că marile companii, precum LIBERTY, continuă acest tip de interacțiune cu Universitățile. Înseamnă că studenții își pot îmbogăți cunoștințele acumulate în sălile de clasă și în laboratoare. Sunt deopotrivă bucuros că 80% dintre studenții acestei Școli de Vară sunt ai noștri”, le-a spus stagiarilor prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

În 2020, LIBERTY Galați și Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați au semnat un Memorandum de Înțelegere pentru a crea Academia LIBERTY GREENSTEEL, în vederea încurajării tinerilor specialiști să se alăture industriei siderurgice și pentru a ajuta la dezvoltarea proceselor de producție durabile prin intermediul cercetării științifice avansate.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email