UGAL

O delegație a Universității „Angel Kanchev” din Ruse, Bulgaria a avut astăzi, 13 iulie 2021, o întâlnire cu conducerea Universității „Dunărea de Jos” din Galați pentru a pune bazele unui acord de colaborare. Din delegația bulgară au făcut parte Desislava Atanasova, prorector cu Internaționalizarea și Politici de Comunicare, Plamen Ivanov Daskalov, prorector cu Formarea Continuă și Coordonarea Dezvoltării și șef al Centrului de Formare Continuă, Juliana Popova, coordonator Comunicare Interinstituțională și Tanya Petkova Grozeva, Secretar Șef.

Din partea Universității „Dunărea de Jos” din Galați au participat Puiu Lucian Georgescu, Rectorul instituției, Silvius Stanciu, Prorector cu Activitatea de cercetare, dezvoltare, inovare și parteneriatul cu mediul economico-social și conf. dr. habil. Florina Oana Vîrlănuță de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.

Delegația bulgară a transmis instituției noastre invitația rectorului Universității „Angel Kanchev ” din Ruse de participare la proiecte comune de cercetare și de mobilități Erasmus în cadrul unui parteneriat de colaborare între cele două universități.

Puiu Lucian Georgescu, Rectorul instituției gălățene a menționat faptul că semnarea unui acord de parteneriat între cele două universități va contribui la dezvoltarea învățământului superior și a cercetării științifice din ambele țări. Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați implementează REXDAN, proiect la care sunt invitate să participe toate universitățile riverane Dunării, inclusiv noul partener instituțional din Ruse, Bulgaria.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email