UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va participa la cea de-a X-a Ediție a Târgului Universităților din România, ce va avea loc în perioada 2-5 iulie 2021 în Republica Moldova, în organizarea Federației Tinerilor Români de Pretutindeni. În cadrul acestui eveniment, tinerii basarabeni interesați de studiile universitare în România vor avea ocazia să afle informațiile necesare admiterii și despre programele de pregătire în instituțiile academice românești.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va fi reprezentată la eveniment de studenți și cadre didactice, care vor oferi informații legate de Admitere 2021, specializări scoase la concurs, Campus Studențesc, actele necesare la admitere etc.

De asemenea, liceenii basarabeni vor avea posibilitatea să interacționeze cu voluntarii Organizațiilor studențești care studiază la Galați, cu care vor împărtăși din experiențele proprii cu privire la studiile în România, viața de student, oportunități de voluntariat sau de angajare, programe educaționale și culturale etc.

Evenimentul va avea loc în următoarele orașe după următorul program:

•             2-3 iulie - Chișinău, Aleea Clasicilor, interval orar 09:00 – 16:00;

•             4 iulie - Bălți, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, interval orar 09:00 – 16:00;

•             5 iulie - Cahul, Universitatea „B.P. Hașdeu”, interval orar 10:00 – 15:00.

 

Vă așteptăm cu drag la Chișinău, Bălți și Cahul la „Târgul Universităților din România”, în perioada 2-5 iulie 2021.

 

Departamentului de mobilități internaționale și programe comunitare

Departamentul de Comunicare, Promovare și Relatii Publice

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email