UGAL

Zeci de studenți și cadre didactice de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați au participat miercuri, 30 iunie, la acțiunea „NOI IȚI POTOLIM SETEA... DE CUNOAȘTERE”, campanie de promovarea a Admiterii 2021, organizată în centrele de evaluare la Bacalaureat din județele Brăila, Tulcea, Buzău, Vrancea, Vaslui și Galați. Candidații care au susținut probele de examen la Bacalaureat au fost așteptați la ieșire de un reprezentant al universității, cu un pliant cu informații despre admiterea la universitatea noastră din acest an și cu o sticlă de apă Grande Natura, oferită de partenerul Passage Food SRL Galați.

Reprezentanții universității au prezentat celor interesați informații despre Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, despre examenul de Admitere 2021 și despre oportunitățile privind dezvoltarea unei cariere de succes după absolvirea studiilor la instituția noastră. Absolvenții de liceu au fost interesați de oferta educațională a universității, au pus întrebări legate de viața studențească, de baza materială a facultăților, despre condițiile de cazare din cămine și modalități de petrecere a timpului liber în Galați.

În cadrul campaniei au fost distribuite peste 15000 de pliante cu oferta educațională a universității și circa 8.000 de recipiente cu apă de 0,5 litri, marca Grande Natura.

Mulțumim facultăților, studenților și profesorilor, angajaților universității care s-au implicat în această acțiune, primăriilor și inspectoratelor școlare județene din Brăila, Tulcea, Buzău, Vrancea, Vaslui și Galați, partenerului Passage Food SRL Galați care au sprijinit instituția noastră în derularea acestei campanii de succes.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email