UGAL

Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila (FIAB) a organizat în data de 28.06.2021, ora 10.00, prima ediție online a Concursului Național Studențesc Extracurricular „Grafică Inginerească cu AutoCAD”. S-au înscris 40 de participanți din 5 centre universitare: UMFST „G.E. Palade” din Tg. Mureș, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea Tehnică din Cluj și Universitatea din Craiova.

Evenimentul menționat, organizat în parteneriat cu SORGING – Societatea Română de Grafică Inginerească, cu sediul în Universitatea Politehnica din București, a fost postat pe pagina de Facebook a FIAB (https://www.facebook.com/FIB.Braila) cât și pe site-ul facultății (https://www.fib.ugal.ro/index.php/ro/cercetare/evenimente-stiintifice/concursuri-tehnico-stiintifice).

În urma competiției, primele locuri au fost ocupate în ordine de studenții de la UMFST „G.E. Palade” din Tg. Mureș, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași și Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Organizatorii își propun ca pe viitor să organizeze și alte concursuri similare, folosind software educațional licențiat. Au fost oferite diplome de participare și premii substanțiale, atât din partea universității organizatoare, cât și a SORGING.

Felicitări premianților, participanților și organizatorilor!

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email