UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați dorește să îi recompenseze și în acest an pe cei care decid să se înscrie la una din cele 14 facultăți și să devină studenți ai UDJG. Astfel, împreună cu partenerii de suflet, cei din conducerea Universității care se ocupă de Admiterea 2021 au pregătit cea de-a doua ediție a campaniei „Tu te înscrii, noi te premiem”, o tombolă cu premii substanțiale pentru candidații care se hotărăsc să rămână studenți la Galați.

La tragerea la sorți, care se va organiza pe 6 august 2021, 14 câștigători (câte unul dintre bobocii admiși la fiecare facultate) vor primi: pixuri cu laser pointer, vouchere cu un abonament de 1 lună de zile acces sală fitness MaxFitness sau cinci mese de două persoane, cină sau prânz la Restaurantul The Folly (pentru a sărbători admiterea la Facultate). La toate acestea se adaugă premiul cel mare: o excursie de două persoane la munte prin Sfinx Travel, care va reveni, tot prin tragere la sorți, unui proaspăt student la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

În plus, în premieră în acest an, pentru absovenții de liceu proveniți din mediul rural, care beneficiază deja de 44 de locuri bugetate, conducerea Universității a pregătit, la semnarea contractului de student, și câte un Kit al Studentului, în valoare de 2.500 de lei, care va conține un laptop, un rucsac și rechizite.

„Laptop-urile sunt în procedură de achiziție în cadrul unui proiect cu finanțare FDI (fondul de dezvoltare instituțională) cu acronimul Ai SUCCES («Acces și integrare pentru succes – îmbunătățirea accesului și integrării în învățământul universitar și sprijinirea tranziției către piața muncii a studenților din ciclul de licență»). Ne dorim, astfel, creșterea echității sociale și sporirea gradului de acces al acestor elevi la învățământul superior”, a declarat conf. univ. dr. ing. Ciprian Vlad, Prorector al UDJG și director al proiectului.

În plus, echipa care se ocupă de Admiterea 2021 a pregătit și 30 de Kituri ale Studentului Ambasador pentru tinerii aflați în anii 2 sau 3 de studiu, care doresc să arate că sunt mândri că fac parte din această comunitate academică, implicându-se în activități de voluntariat și extracurriculare de promovare a UDJG. Aceștia din urmă vor primi, pe lângă adeverințe și diplome de voluntariat, tricouri, șepci, agende personalizate dar și câte un rucsac cu însemnele UDJG.

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email