UGAL

„Open Gates- Open Minds” - Zilele Porților Deschise la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați se va desfăsura online în perioada 12-14 mai 2021. La eveniment sunt așteptați să participe elevii de liceu, cadrele didactice, părinții și alte persoane interesate de oferta educațională a Universității.

 În cadrul Open Gates - Open Minds participanții vor putea vizita virtual spațiile educaționale și de cercetare ale universității, vor avea posibilitatea să participe la cursuri și la evenimente științifice, vor face cunoștință cu profesori și studenți, vor discuta direct pe platforma instituției cu foști absolvenți. Programul evenimentului va fi afișat zilnic pe rețelele sociale ale universității, respectiv ale fiecărei facultăți în parte.

Deschiderea evenimentului va fi realizată pe data de 12 mai 2021, la ora 1000  de către Rectorul Universității “Dunărea de Jos” din Galați, prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu. În prima parte a evenimentului, vizitatorii vor avea acces la prezentarea generală a instituției, a Campusului Studențesc „Al. I Cuza”, a Mobilităților Programului Erasmus și a parteneriatelor încheiate de instituție cu mediul de afaceri și alte universității, a Platformei de înscriere Admitere 2021.

Open Gates-Open Minds este o acțiune menită să arate deschiderea Universității „Dunărea de Jos” din Galați către viitor, transparența totală și dorința instituției de a comunica cu tânăra generație. Venim în întâmpinarea elevilor de liceu cu cele mai interesante activități care au loc în Campusul Științei, cu prezentări atractive ale laboratoarelor și sălilor de curs, cu o serie de cursuri adaptate pentru vârsta lor, cu gânduri și experiențe împărtășite de absolvenții noștri, care acum se bucură de o carieră de succes. Vă așteptăm cu inimi, minți și porți deschise să cunoașteți universitatea noastră, cea mai mare instituție de învățământ superior și de cercetare din Sud-Estul României”, a explicat prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

„Evenimentul înlocuiește, în perioada de pandemie, Târgurile educaționale pe care le organizăm tradițional în fiecare an înaintea sesiunii de admitere. Open Gates - Open Minds prezintă liceenilor oportunitățile educaționale și de cercetare pe care le oferă universitatea noastră, viața studențească și posibilități de dezvoltarea a carierei după finalizarea studiilor. Sperăm într-o participare activă a liceenilor, îi așteptăm online pe rețelele sociale ale facultăților, unde va fi afișat și programul zilnic. Avem pregătite pentru participanți evenimente antrenante, tombole, concursuri și premii speciale”, a declarat prof. univ. dr. ing. habil. Silvius Stanciu, Prorectorul Universității “Dunărea de Jos” din Galați.

„Open Gates- Open Minds” va avea loc online și va putea fi urmărit pe pagina de Facebook sau pe canalul de YouTube ale Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în intervalul orar 1000-1600, în zilele de miercuri și joi și în intervalul orar 10.00-14.00 în ziua de vineri.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email