UGAL

Facultatea de Educatie Fizică și Sport, din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați vine în ajutorul seniorilor de la Universitatea vârstei a treia (U3A). Studenții de anul III ai specializării Kinetoterapie și motricitate specială, coordonați de domnul asistent universitar kinetoterapeut Daniel-Andrei Iordan, au conceput un program de recuperare individualizat pentru seniori, în baza diagnosticelor de la medicii specialiști curanți, pe care aceștia le-au prezentat. Seniorii care participă în programul de recuperare sunt vaccinați și beneficiază de aceste facilități în mod gratuit.

Facultatea de Educatie Fizică și Sport are în vedere, pe baza cercetărilor demarate, să dezvolte un program, în cadrul Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, privind recuperarea fizical-kinetică la persoanele de vârsta a III-a.

„Felicităm colegii de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, pentru inițiativă. Universitatea noastră a încurajat în permanență cercetările destinate promovării activităților fizice și sănătății populației”, a declarat prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email