UGAL

26 aprilie, ziua mondială a proprietății intelectuale, este marcată la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați de către cadre didactice implicate activ în promovarea inovării și creativității, remarcate prin numărul mare de brevete și cereri de brevetare depuse în colaborare cu Centrul de Transfer Tehnologic, din cadrul Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic.

În egală măsură, Centrul Regional pentru Promovarea Proprietății Industriale (CRPPI), oferă comunității regionale consultanța de specialitate pentru întocmirea documentației în vederea depunerii cererilor de brevetare și a cererilor de marcă înregistrată, fiind un factor important în sprijinul brevetării locale și regionale. CRPPI contribuie direct la îmbunătățirea parteneriatului universității cu mediului de afaceri, în special IMM-urilor, în domeniul drepturilor de proprietate industrială, pentru dezvoltarea afacerilor locale și regionale, respectiv a unei bune colaborări cu Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați organizează anul acesta Salonul UGAL INVENT 2021, un eveniment regional de tradiție, care sprijină inovarea și inovatorii la nivel național și internațional. UGAL INVENT reprezintă o oportunitate excelentă oferită de universitate inventatorilor pentru a-și face cunoscute invențiile, atât în mediul industrial, cât și publicului larg.

La mulți ani inventatorilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Conducerea Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email