UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, cea mai importantă instituție de învățământ superior din Regiunea de Dezvoltare Sud – Est a României, încurajează performanța educațională a elevilor din învățământul preuniversitar.

Calificarea la fazele naționale a olimpiadelor și a concursurilor școlare reprezintă o dovadă a talentului, a muncii și a pregătirii de excepție ce caracterizează un elev muncitor și serios, dornic de performanță și de realizarea unei cariere profesionale. Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați acordă elevilor participanți la faze naționale ale olimpiadelor școlare scutirea de la plata taxei de înscriere pentru admiterea la studii universitare de licență, pentru un singur dosar de concurs.

„Am fi onorați dacă participanții la fazele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare vor alege instituția noastră pentru continuarea pregătirii în domeniul universitar. Încurajăm performanța educațională, atât în învățământul preuniversitar cât și cea realizată de studenții noștri. Pe perioada studiilor universitare, instituția noastră acordă o serie de premii și distincții, a unor oportunități de cercetare și de continuare a carierei în domeniul universitar” a declarat Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email