UGAL

S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a zecea ediție a Școlii de Vară organizată de LIBERTY Galați în colaborare cu UDJG. Și în acest an o nouă serie de studenți este așteptată să se alăture, între 14 iulie – 24 septembrie, în marea aventură a producerii oțelului. Școala de Vară, ediția 2021, pune la dispoziția studenților 38 de proiecte care acoperă diferite zone de activitate de pe platforma siderurgică.

Pentru a se putea înscrie în program, studenții trebuie să urmeze doi pași simpli:

1. Mai întâi analizează lista proiectelor puse la dispoziție de LIBERTY Galați. Dintre aceste proiecte pot alege maxim 3 care se potrivesc pregătirii lor profesionale.

2. După ce au ales cele 3 proiecte, studenții pot trimite CV-urile și scrisorile de intenție la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 30 aprilie.

Studenții trebuie să precizeze în email proiectele pe care le-au ales.

*Având în vedere, prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia în scopul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID-19, LIBERTY Galați își rezervă dreptul de a anula desfășurarea evenimentului.

Haideți să nu ne lăsăm intimidați și să susținem ca studenții să meargă mai departe!

Proiecte Școala de Vară 2021: https://libertysteelgroup.com/ro/cariere/internship/

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email