UGAL

Primăria municipiului Galați și Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați au demarat sâmbătă, 13 martie 2021, o primă acțiune pentru plantări de arbori. În această etapă, astăzi, s-au plantat 300 de arbori, acțiune la care au participat 50 de studenți voluntari de la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice (specializările Administrație publică și Drept) din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Arborii au fost plantați pe taluzul de la intrarea în Galați dinspre Brăila și vor contribui atât la îmbunătățirea calității aerului, cât și la stabilizarea solului. Puieții au fost puși la dispoziție de către primărie, iar acțiunea s-a derulat prin intermediul Societății Gospodărire Urbană.

Primăria municipiului Galați şi Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați vor continua campania de plantări de arbori și în alte zone ale orașului, implicând studenți de la toate facultățile.

Campania de plantare este parte a planului de acțiuni pentru un mediu sănătos prin reducerea poluării, regenerarea și întreținerea spațiilor verzi din  municipiul Galați.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email