UGAL

Echipa proiectului Erasmus+ „LET'S WARM UP THE CLIMATE FOR SPORT” (Acronim Warm UP) s-a întâlnit în perioada 14-15 ianuarie 2021 în prima ședință de lucru a partenerilor săi internaționali. Planificată inițial să se desfășoare în Bulgaria (Sofia), din cauza condițiilor impuse de Covid 19, întâlnirea de lucru a avut forma unei video-conferințe. În deschidere, Darko Athletics Team (Bulgaria) a prezentat experiența proprie în ceea ce privește sustenabilitatea în sport, demonstrând, cu exemple concrete, cum activitatea sportivă poate contribui la protejarea mediului.

Apoi, partenerii au dezvoltat tema cu exemple provenind din propriile spații culturale, identificându-se astfel și alte acțiuni prietenoase cu mediul, care pot fi susținute prin sport și activitate fizică.

Proiectul își continuă activitatea până la 31.12.2021 și este coordonat de EquiS - Equilibri Sostenible, Barcelona, Catalunya, Spain. Scopul proiectului este de a contribui la formarea de noi abilități, subsumate dezvoltării durabile, de care să beneficieze atât profesioniștii implicați în practicarea sporturilor și a exercițiilor fizice, cât și cei care nu practică cu regularitate activități sportive. Partenerii în proiect: Darko Athletics Team (Bulgaria), Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (România) – Facultatea de Educație Fizică și Sport, International Olympic Truce Centre (Grecia).

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email