UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, beneficiar la Proiectului „PROACTIVE HEALTH WITHOUT BORDERS -2SOFT/4.1/104”, finanțat în cadrul Programului Operaţional Comun România - Republica Moldova 2014-2020 prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate (ENI) anunță continuarea procedurii de selecție a grupului țintă în cadrul proiectului, în vederea completării numărului minim de participanți la sesiunile de formare. Mai sunt disponibile locuri pentru înscriere în cadrul categoriei angajați, cadre didactice, studenți ai Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Persoanele interesate vor transmite solicitarea la Departamentul de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, pentru completarea formularelor și înregistrarea în registrul GT., la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Valoarea totală a proiectului este de 219.981,30 de euro, din care 197.131,30 de euro reprezintă Grantul din fonduri europene, iar 22.850,00 de euro cofinanțare din partea celor două universități.

Coordonarea activităților proiectului este realizată de Director de proiect, Prof. univ. dr. ec. dr. ing. habil. Silvius STANCIU, Prorector al Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email