UGAL

În data de 10 ianuarie, s-a dat startul programului de formare pentru studenții UE / COSME Vulcanus în Japonia care va începe în luna septembrie și se va termina în luna august a anului următor. În cadrul programului studenții vor participa la un seminar despre Japonia, urmat de un curs intensiv de japoneză gratuite și apoi un stagiu într-o companie japoneză.

Programul este finanțat de Centrul de Cooperare Industrială UE-Japonia și de compania gazdă japoneză. Studenților li se acordă o subvenție de 1.900.000 Yen pentru a acoperi costurile de călătorie către și dinspre Japonia și de subzistență, iar cazarea este oferită gratuit pe toată durata șederii de către companie.

La momentul depunerii cererii, candidatul trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

- să fie cetățean al unui stat membru al UE sau al unei țări partenere COSME;

- să fie student la un program de inginerie sau știință (informatică, inginerie mecanică, chimică, electronică, biotehnologie, electrotehnică, fizică, telecomunicații, inginerie nucleară, inginerie civilă, materiale metalice, ceramică, sistem de producție, etc.) la o universitate din UE/COSME, înscris în momentul depunerii cererii între anul 4 de studii universitare (3 de licență + 1) și penultimul an de doctorat;

- să fie capabil să furnizeze o adeverință de student de la universitate valabilă cel puțin 3 luni înainte de începerea programului.

Cererile pot fi depuse online în perioada 10 ianuarie – 10 februarie 2021

Informații suplimentare cu privire la aplicație pot fi găsite pe această pagină: http://www.eu-japan.eu/events/vulcanus-japan

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email