UGAL

În perioada 2 - 27 noiembrie 2020 se va derula concursul cu premii intitulat „Experiența mea Erasmus+” - Ediția a III-a. Înscrierile au loc în perioada 2-13 noiembrie 2020. Concursul se adresează tuturor studenților înmatriculați la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, care au beneficiat de o mobilitate Erasmus+ de studii/practică (plasament) în anul universitar 2019-2020, și care doresc să împărtășească cele mai semnificative experiențe Erasmus+ din timpul mobilității, prin fotografii sau videoclipuri.

  Premiile sunt acordate prin proiectul Creșterea vizibilității internaționale a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, UGAL20, coordonat de prof. univ. dr. habil. Cătălina ITICESCU, în cadrul Programului FDI - Fondul de Dezvoltare Instituțională.  

Pentru mai multe detalii privind regulamentul concursului, cererea de înscriere, declarația de consimțământ, consultați paginile web (www.ugal.ro/relatii-internationale/programul-erasmus/concurs-experienta-mea-erasmus), Facebook @erasmusudjg și Instagram @erasmus_udjg, trimiteți email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonați la nr. 0756 063 672.

 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email