UGAL

În cadrul proiectului cu titlul „Consolidarea capacităţii instituționale a Ministerului Educației și Cercetării prin optimizarea proceselor decizionale în domeniul de cercetare-dezvoltare şi inovare”, Cod SIPOCA/SMIS 2014+: 393/ 116103, în care Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați este partener, derulează activități de instruire a grupului-țintă, vizând sprijinirea autorităţilor şi a instituţiilor publice centrale în acţiunile desfăşurate pentru îmbunătăţirea politicilor publice, creşterea calităţii reglementărilor şi simplificarea poverii administrative ce afectează mediul de afaceri.

  Conform cererii de finanțare, grupul-țintă este format din 50 de angajaţi (funcţionari publici şi personal contractual, cu funcţii de conducere şi de execuţie din cadrul Ministerului Educației și Cercetării, dintre care 9 persoane cu funcţii de conducere din cadrul M.E.C.) care vor participa, în perioada 26 octombrie – 26 februarie 2021, la sesiunile de instruire organizate în trei module cu tematică specifică: 

Modul 1. Elaborare politici publice CDI bazate pe dovezi; 
Modul 2. Elaborare legislaţie activă în domeniul CDI;
Modul 3. Elaborare reglementări care vizează reducerea poverii administrative a mediului de afaceri.
 
Calendarul de selecție: 
8 octombrie – 19 octombrie – depunerea dosarelor;
20 octombrie – evaluarea dosarelor depuse;
20 octombrie – afișarea rezultatelor și depunerea contestațiilor;
21 octombrie – soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor finale.
 
În vederea selecției grupului-țintă, dosarul individual al candidatului va conține următoarele documente: 
copie carte de identitate, 
copie diplome de absolvire studii, 
fișă de înscriere în grupul țintă (Anexa 1)
consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, 
scrisoare de nominalizare pentru participarea la cursuri din partea directorului de departament / direcție / unitate M.E.C. 
 
Înscrierea și evaluarea dosarelor de candidatură se va realiza pe baza setului de documente depuse, conform calendarului de selecție.
 
Documentele de înscriere completate și semnate olograf se vor scana și se vor trimite în format electronic la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Documentele originale ale candidaților selectați vor fi centralizate și trimite ulterior la sediul Partenerului 1 – Universitatea ”Dunărerea de Jos” din Galați prin poștă cu confirmare de primire.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email