UGAL

Persoanele interesate trebuie să completeze un formular până pe 15 octombrie (https://forms.gle/L5DstByu92yL9FAh8) și să aștepte apoi să fie contactați pentru alte detalii. Viitorii membri pot îmbina utilul cu plăcutul, se poți dezvolta din punct de vedere personal și profesional și pot contribui la construcția viitorului, acumulând și experiența necesară în vederea obținerii unui loc de muncă.  

 
Principalele activități organizate de Forumul Tinerilor din România se vor desfășura în Galați, iar voluntarii aleși vor participa la diverse ședințe de proiect și evenimente locale, regionale și naționale.
 
Forumul Tinerilor din România este o organizație neguvernamentală, apolitică, non-profit, ce reprezintă 155 de organizații de tineret din România (6 naționale și 149 locale).
 
Organizația promovează valori precum: participarea, egalitatea, respectul pentru diversitate și minorități, recunoașterea, nediscriminarea și inovația. Viziunea organizației este o lume în care tinerii își pot atinge întregul potențial, iar prin organizațiile neguvernamentale tinerii din România sunt încurajați ajutați să se implice.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email