UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a fost inclusă în clasamentul The Times Higher Education World University Rankings 2021, alături de alte peste 1.500 de universități din 93 de țări și regiuni, acesta fiind unul din cele mai mari și diversificate clasamente universitare din lume. Instituția noastră se află pe poziția 1.001+ în clasamentul general și pe locul al 6-lea din 13 în clasamentul universităților din România, incluse în acest ranking. 

Clasamentul se realizează în baza a 13 indicatori de performanță, calibrați cu atenție, care măsoară performanța unei instituții în patru domenii: Predare, Cercetare, Transfer de Cunoștințe și Perspective Internaționale. 

Pentru a asigura vizibilitatea rezultatelor cercetării din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați vă rugăm să indicați corect afilierea la instituția noastră în lucrările științifice pe care le publicați, întrucât, pentru indicatorii privind citările și alte date referitoare la publicații, datele se preiau și se calculează direct din bazele de date internaționale. 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email