UGAL

În perioada 3-16 septembrie 2020, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați se desfășoară Admiterea la ciclul I – licență, forma de învățământ la distanță/învățământ cu frecvență redusă (ID/IFR) pentru specializările Limba și literatura română/Limba și literatura engleză (75 locuri) și Drept (60 locuri). Specializările sunt acreditate conform HG 299/2020.  

 

Concursul este de dosare, criteriul de admitere fiind:
- Facultatea de Litere – media la examenul de bacalaureat;
- Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice – 50% media la examenul de bacalaureat și 50% media multianuală din liceu.
 
Dosarele se pot depune la sediul central al Universității din strada Domnească nr.47 după următorul program: luni-vineri de la 8.30 la 15.00, sâmbătă de la 9.00 la 13.00.
 
ÎNSCRIERILE LA ID/IFR NU SE FAC ONLINE.
 
Durata studiilor este de 3 ani la specializarea Limba și literatura română/Limba și literatura engleză (ID) respectiv de 4 ani la specializarea Drept. Taxa de școlarizare este de  3.000 RON pe an.
 
Programele de studii de la ID și IFR au ca rezultat obținerea unei diplome de licență cu aceeași recunoaștere ca și cea de la învățământul cu frecvență.
 
Pentru informații suplimentare vizitați site-ul www.admitere.ugal.ro, www.idd.ugal.ro sau sunați la numărul de telefon 0730290769.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email