UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați inovează în derularea sesiunii Admitere 2020. În această perioadă dificilă, în care este indicată păstrarea distanței sociale și evitarea pe cât posibil a aglomerației, comisiile de admitere au identificat soluții inedite și eficiente în reducerea riscurilor asociate pandemiei COVID-19.
 

Astfel, la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați completarea documentelor candidaților înscriși s-a făcut în aer liber, în Campusul Științei. Spatiul verde din curtea universității s-a dovedit un mediu prietenos, care a facilitat primul contact și a ajutat viitori studenți să se familiarizeze cu locul unde vor urma să studieze următorii ani.

Cei 120 de candidați ai Facultății de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice au așteptat, vizibil emoționați dar relaxați de ambientul creat de gazonul și copacii din campus, finalizarea ultimei etape în procesul de înscriere.

Pentru candidații ce nu au reușit să se înscrie la UDJG, următoarea sesiune de admitere se desfăsoară în perioada 3 - 11 septembrie 2020.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email