UGAL

În cadrul parteneriatului strategic, încheiat între Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Liberty Galați au început vizitele de lucru ale cercetătorilor universității gălățene pe platforma siderurgică. Delegația care a participat la întâlnirea de lucru a fost alcătuită din specialiști recunoscuți ai universității, experți pe principalele domenii de cercetare aplicativă, stabilite în cadrul memorandumului semnat între cele două părți.

Punctele de interes rezultate în urma întâlnirii sunt:
- Diversificarea specializărilor curriculare, funcție de necesitățile Liberty Galați;
- Atragerea, prin programe dedicate, a specialiștilor de top spre platforma siderurgică;
- Identificarea strategiilor comune, pe domeniul cercetării, pentru asigurarea competitivității producției, în condițiile respectării standardelor de mediu.
- Punerea în acord a tehnologiilor inovative cu standardele actuale de automatizare și digitalizare;
- Dezvoltarea de noi mărci de oțel durabil, în scopul completării portofoliului de produse a companiei Liberty Galați, în acord cu conceptul GREENSTEEL.

Delegația Universității „Dunărea de Jos” din Galați a fost condusă de prof. dr. ing. Cătălin Fetecău, președintele Senatului Universitar și de prof. dr. ing. ec. Silvius Stanciu, prorector al Universității „Dunărea de Jos” din Galați. Din echipa Liberty Galați au făcut parte, printre alții, Bogdan Grecu, director general, Mihaela Crăciun, director resurse umane și Liviu Bogdan, șef departament instruire.

Aceste vizite reciproce de lucru, care vor continua în viitor, demonstrează faptul că ambele părți își doresc obținerea unor rezultate aplicate cu impact la nivelul mediului socio-economic din Regiunea de Sud-Est.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email