UGAL

Conducerea Universității „Dunărea de Jos” din Galați mulțumește Primăriilor din Municipiile Tulcea, Brăila, Buzău, Focșani, Vaslui, Bârlad, Slobozia, Tecuci și Galați pentru sprijinul acordat în prezentarea instituției și a ofertei educaționale aferente anului 2020. Recomandările europene privind dezvoltarea unui învățământ superior adaptat mediului de afaceri și comunităților locale sunt strălucit aplicate prin parteneriatul realizat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și autoritățile locale din Galați și județele limitrofe.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați este cea mai mare instituție de învățământ superior din Regiunea de Sud Est a României, având 14 facultăți în domeniile ingineriei, științelor umaniste, economice, juridice, medicinei, artelor, educației fizice și sportului. Prestigiul științific al instituției o situează constant pe locuri onorante în topurile universităților la nivel național și internațional.

Parteneriatele realizate între instituțiile de învățământ superior, autoritățile locale și reprezentanții mediului de afaceri pot contribui la formare de specialiști cu un grad ridicat de pregătire, adaptat nevoilor economiei locale și naționale. 
 
Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Profesor universitar doctor inginer Puiu Lucian GEORGESCU
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email