UGAL

Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Haşdeu” din Cahul, Republica Moldova a împlinit pe 7 iunie 21 de ani de la constituire. Deși are o istorie relativ scurtă, Universitatea de la Cahul a reuşit să înregistreze rezultate notabile atât în domeniul cercetării ştiinţifice, cât şi în implicarea cadrelor didactice în organizarea şi realizarea activităţilor extracurriculare, programelor şi proiectelor, inclusiv internaţionale, care au ca scop dezvoltarea domeniului educaţional în regiunea de sud a Republicii Moldova.

La ceas aniversar, rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian Georgescu transmite Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul, personal Domnului Rector prof. univ. dr. hab. Andrei Popa, un mesaj prietenesc de felicitare, alături de cele mai călduroase urări. 

„21 de ani de activitate în domeniul învățământului superior reprezintă o perioadă de activitate academică intensă, cu reușite didactice și științifice, pe care am parcurs-o împreună, într-un parteneriat strategic între instituțiile noastre. În speranța unei colaborări armonioase între instituțiile noastre și în anii ce vor urma, vă doresc La mulți ani!”, a transmis rectorul Universității din Galați conducerii instituţiei din Cahul.  

VIVAT, CRESCAT, FLOREAT!
 
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email