UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați anunță că, pe durata stării de alertă, aplică măsurile de prevenire și control al infecțiilor prevăzute în Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 24/2020 privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel național și a măsurilor de prevenire și control al infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2.

Ca urmare:
- Salariații universității sunt informați că la locul de muncă și în alte spații închise trebuie să poarte măști astfel încât nasul și gura să fie acoperite.
- Accesul în incintele universității se face prin puncte de control special amenajate, unde se asigură controlul temperaturii personalului propriu și al vizitatorilor. Accesul persoanelor a căror temperatură corporală depășește 37.3oC este interzis.
- La intrarea în spațiile de lucru este obligatorie dezinfectarea mâinilor.
- Programul de lucru al personalului universității este decalat astfel încât începerea, respectiv terminarea programului de lucru să se realizeze la intervale de minimum 1 oră, pe parcursul a minimum 3 ore, în tranșe de minimum 20% din personal.
- Accesul în incintele universității este organizat astfel încât să fie asigurată o suprafață minimă de 4 mp pentru fiecare persoană și o distanță minimă de 2 m între oricare două persoane apropiate.
- În spațiile universității se asigură dezinfectarea suprafețelor expuse și evitarea aglomerării de persoane.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email