UGAL

Senatul Universității „Dunărea de Jos” din Galați a validat joi, 12.03.2020, mandatele noilor decani, care vor intra în vigoare începând cu data de 16.03.2020.

După susținerea concursurilor, au fost declarați câștigători prof. dr. Mădălina Matei la Facultatea de Medicină și Farmacie, conf. dr. ing. Gabriel Popescu la Facultatea de Arhitectură Navală, prof. dr. Adrian Micu la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, prof. dr. ing. Marian Barbu la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, prof. dr. Teodor Niță la Facultatea de Arte, prof. dr. Simona Antofi la Facultatea de Litere, prof. dr. ing. Gabriela-Elena Bahrim la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, conf. dr. Jenică Crînganu la Facultatea de Științe și Mediu, prof. dr. ing. Elena Scutelnicu la Facultatea de Inginerie, prof. dr. Arthur-Viorel Tuluș la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, prof. dr. habil. Laurențiu Gabriel Talaghir la Facultatea de Educație Fizică și Sport, conf. dr. George Cristian Schin la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice și conf. ec. dr. ing. Adrian Mihai Goanță la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila.
 
La Facultatea Transfrontalieră, Senatul a avizat un mandat interimar de decan pentru conf. dr. Gina Necula, care va asigura conducerea facultății până la reorganizarea concursului de alegeri.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email