UGAL

Masteranzii și absolvenții în științe cu diferite cunoștințe educaționale și, de asemenea, studenții doctoranzi și post-doctoranzi din 28 de țări incluse în RIS (Regional Innovation System) vor putea descoperi oportunități de angajare în industria alimentară, prin obținerea unui stagiu unic, profesional, plătit, timp de 3-6 luni.

Bursele EIT Food RIS sunt împărțite astfel:
 
RIS Fellowships, pentru masteranzii, absolvenții în științe și tinerii antreprenori. Candidații își vor dezvălui talentul în sectorul agroalimentar, obținând totodată experiență practică și își vor consolida bilitățile legate de locul de muncă, inclusiv gândirea analitică și rezolvarea creativă a problemelor. Stagiarii RIS Fellowship vor fi angajați în activități de învățare-realizare (proiecte interne și sarcini ale partenerilor EIT Food) desfășurate de fiecare companie gazdă.
 
RIS Talents, pentru studenții doctoranzi și tinerii post-doctoranzi. Aceștia vor beneficia de lecțiile învățate în propriile cercetări academice și vor fi, de asemenea, încurajați să se angajeze în colaborarea industrială sau antreprenoriat. Stagiarii RIS Talents vor participa în proiecte de inovare ale EIT Food, precum și în proiecte de cercetare și dezvoltare, prin implicarea în stagii dedicate, în organizațiile partenere EIT Food.
 
Termenul de înscriere este 31.03.2020, la: https://apply.eitfood.eu/courses/course/54-ris-fellowships (pentru studenți); https://apply.eitfood.eu/courses/course/53-ris-talents (pentru studenții doctoranzi).

Mai multe informații pe www.eitfoodrisfellowships.eu
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email